Επικοινωνία

Επαγγελματίες Υγείας

Επαγγελματίες Υγείας

Ο κλάδος υγείας και διατροφής της OSCAR ABEE

Η OSCAR μεταφέρθηκε στην Αθηνά το 1970, συνεχίζοντας τη μεγάλη ιστορία των ανθρώπων της που συνεισφέρουν στη βιομηχανία των τροφίμων και τη διατροφή από το 1932 στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο καινοτόμων εταιρειών στον υπέροχο κόσμο της διατροφής, με το όνομα της να είναι συνδεδεμένο με τη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας.

Ο κλάδος υγείας και διατροφής της OSCAR με έδρα την Αθήνα αναπτύσσει εμπορικά την πολυετή έρευνα στην υγιεινή διατροφή σε συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια αλλά και με τη δική της γνώση και πόρους, που διοχετεύει για τη δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και υποστηρίζονται από πραγματικές επιστημονικές -κλινικές έρευνες και ισχυρή πνευματική ιδιοκτησία. Συμβαδίζοντας, λοιπόν πάντα με τις ανάγκες της αγοράς και τους γοργά αναπτυσσόμενους ρυθμούς της εποχής μας, η OSCAR ενημερώνεται για τις πρόσφατες εξελίξεις στον διεθνή τεχνολογικό και παραγωγικό τομέα, έχοντας πάντα υπόψη την μελέτη, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

Είμαστε αξιόπιστοι, επειδή έχουμε αναπτύξει επιστημονικά έγκυρα προϊόντα που βασίζονται σε πραγματική έρευνα και συνεχώς αμφισβητούμε τις διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου ώστε να διασφαλίζεται ότι τα προϊόντα μας παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές, τις διαδικασίες της εταιρείας, καθώς και τα πρότυπα της βιομηχανίας.

Μερικές από τις πιο αξιόπιστες και καινοτόμες μάρκες σήμερα προέρχονται από το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων OSCAR. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας στην παράγωγη και διάθεση των καλύτερων προϊόντων, που παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία, έχοντας επιλέξει υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και αγνά θρεπτικά συστατικά, για να δώσουμε στους ανθρώπους την καλύτερη ευκαιρία για περισσότερη υγεία και μακροζωία.

Αν είστε επαγγελματίας υγείας και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το lactical, ή να λάβετε δωρεάν δείγματα προϊόντων για τους ασθενείς ή τους πελάτες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε γράμμα:

Υγεία & Διατροφή
OSCAR ABEE
Θέση Σκαλιστήρι
Ασπρόπυργος Αττική
19300 Ελλάδα
 

Καλέστε μας:

  210 5594 680 - 4
  09:00 - 17:00  
  Δευτέρα έως Παρασκευή

Στείλτε e-mail: